lördag 9 juli 2011

Skövde Bokcirkel - Göra gott

Med en himmelsk morotskaka i fyra våningar intar jag ett bord på caféet Förr i Skövde för en härlig fika med bokcirkeln. Vi pratade om boken Göra gott av norska Trude Marstein och vi var ganska överens rakt igenom. Det är en speciell bok som lämnar kvar en känsla av att man verkligen funderar över små händelser i sin närhet. Det är nämligen så att läsaren får möta över 100 karaktärer i boken där den ena avlöser nästa på olika sätt. Läs gärna min recension här.
Nästa gång vi träffas är 6 augusti kl 13:00 för att prata om Fria män av den isländske nobelpristagaren Halldór Laxness.  de som känner mig vet att jag är från Island, men det är faktiskt inte jag som valt boken så det ska bli mycket intressant att läsa den i grupp. Eftersom Förr har blivit något av ett favorithak för oss i cirkeln bestämmer vi oss för att mötas där även nästa gång.
Vill ni delta eller om ni bara är nyfikna påSkövde Bokcirkel, hör gärna av er till bokcirkel.skovde@gmail.com

1 kommentar:

  1. Det var en häftig bok på det viset att det var nästan mer det som hände med en själv, utanför boken, som var intressant. Mer än själva innehållet i boken. Fast utan boken hade inte alla tankarna satts igång. Knepigt, men mycket intressant! /Therese

    SvaraRadera