lördag 19 februari 2011

Nu är Skövde bokcirkel äntligen på gång!

På enbokcirkelförallakan manläsa följande inlägg:


Nu är Skövde Bokcirkel äntligen igång, på riktigt. Vi har haft vår första träff på mysiga Rådhuscaféet i centrala Skövde där vi pratade om Drömfakulteten av Sara Stridsberg. Det rådde delade meningar om boken då vissa älskade den och vissa tyckte att den var svår att ta till sig. Vi kunde i alla fall enas om att Valerie Solanas verkar ha varit en ytterst konstig person och att Stridsbergs berättarteknik var både intressant och förvirrande. Vi var alla berörda av Solanas öde och kan tänka oss att läsa mer om henne.
Nästa träff med Skövde Bokcirkel kommer att vara den 13/3 kl 14:00 på kulturcaféet som ligger i anslutning till stadsbiblioteket. Boken som kommer att diskuteras då är Kärlek i kolerans tid av 1982 års nobelpristagare Gabriel Garcia Marquez. Är du intresserad av att delta maila gärna oss påbokcirkel.skovde@gmail.com eller besök gärna vår nystartade blogg: skovdebokcirkel.blogspot.com
Vi som startat bokcirkeln är bokbloggarna Metta Karlsson samt Therese Granlund. Om ni befinner er i Skövde och om ni är intresserade av att veta mer om vår cirkel och bokbloggar så kommer vi att prata om detta på stadsbiblioteket den 21/2 kl 19:00 samt även ge boktips tillsammans med bibliotekarierna.

//Metta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar