söndag 20 november 2011

Skövde bokcirkel - Tre män i en båt

På grund av både dubbel- och trippelbokningar tvingades vi i sista minuten byta cirkeldag till söndag den här gången, vilket så klart inte var något problem i vår flexibla lilla grupp. Vi hade väl trott att vädret skulle vara något mer vintrigt, men med tio plusgrader så känns det mer som höst än dryga månaden kvar till julafton.

Till idag hade vi allihop läst Tre män i en båt av Jerome K. Jerome och det är den första boken på länge som faktiskt passade alla någorlunda. Tydligen passade brittisk torr humor samtliga. Marianne har till och med bott i Kingston och visade bilder på Themsen. Vi var alla överens om att boken är tidlös, rolig och handlar väldigt mycket om mat. Läs gärna min recension här.

Nästa gång vi ses så är det en ynka vecka kvar till julafton, det vill säga 17/12 kl 13:00 på caféet Förr i Skövde. Vi hoppas så klart på julmys och kanske e och annan lussekatt när vi ska diskutera Catcher in the rye (Räddaren i nöden) av J.D. Salinger. Är ni nyfikna på Skövde bokcirkel kan ni kommentera här, skicka ett mail till bokcirkel.skovde@gmail.com eller så kan ni besöka vår Facebookgrupp

//Metta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar